Nieuwsbrief mei 2021

Nieuwsbrief mei 2021

Nieuwsbrief LOOF

We delen graag het laatste nieuws met je over LOOF, het nieuwbouwproject in Vught-Noord aan de Loyolalaan.

In afwachting van Raad van State zitting

In de vorige nieuwsbrief informeerde we je dat de Raad van State een positieve uitspraak heeft gedaan op de voorlopige voorziening welke was aangevraagd door een omwonende van het plangebied. Deze positieve uitspraak was voor ons nogmaals de bevestiging dat we het project in deze hoedanigheid kunnen gaan realiseren. We zijn echter nog in afwachting van de Raad van State zitting voor de bodemprocedure welke nog loopt. We hebben van de Raad van State een bericht ontvangen dat deze zitting naar alle waarschijnlijkheid zal plaatsvinden tussen juli en september 2021. Een exacte datum hebben we helaas nog niet mogen ontvangen.

Zoals reeds aangegeven willen we, in goed overleg met de makelaars, zo spoedig mogelijk in verkoop gaan met LOOF als er meer zicht is op de afronding van deze bodemprocedure.

Locatie wordt verder voorbereid voor realisatie LOOF

Zoals je wellicht hebt gezien is het terrein op locatie inmiddels opgeschoond. Inmiddels is de asbestinventarisatie van het huidige verzorgingstehuis afgerond en is de sloopmelding ingediend bij de gemeente Vught. Zodra we het werk hebben aanbesteed zal er aangevangen worden met de sloop van het pand, we verwachten dat dit medio 2021 zal aanvangen. De aanbesteding voor het bouwrijp maken van de locatie is reeds afgerond en de werkzaamheden hiervoor starten direct aansluitend aan de sloop. In de tussentijd zullen er ook erfafscheidingen geplaatst gaan worden op locatie en zal het geluidsscherm worden gerealiseerd.

We houden je graag op de hoogte

We informeren je uiteraard via deze nieuwsbrief als eerste over de exacte datum van de start verkoop en zullen je natuurlijk op de hoogte houden van alle belangrijke vorderingen. Zoals in bovenstaande mail verwoord verwachten we ná de zomer / in het najaar van 2021 in verkoop te kunnen gaan. We zullen op dat moment gelijktijdig aanvangen met de verkoop van de bouwkavels én twee-onder-één-kapwoningen.

Lees de verkoopprocedure op de website voor meer informatie of informeer bij een van de makelaarskantoren als je aanvullende vragen hebt. We hopen je zo snel mogelijk te voorzien van concrete start verkoop datum want ook wij kunnen niet wachten tot dit mooie project tot leven kan komen. Bedankt voor je geduld tot dusverre!