Nieuwsbrief maart 2022

Nieuwsbrief maart 2022

Oriënteer je op de twee-onder-één-kapwoningen 

In LOOF worden 14 projectmatige twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. De riante woningen lenen hun ontwerp aan de historie van Landgoed de Braacken. Het gerenommeerde Architectenbureau van Egmond heeft de woningen ontworpen in een stijl die doet denken aan een mix van Engelse cottages en prachtige park villa’s. En het fijne is, iedere woning is uniek!

Het worden statige woningen met de uitstraling van één grote villa, met hoge ramen, verticale geleding en een zadel- of schildkap. De robuuste architectuur van baksteen heeft bijzondere accenten als ovale ramen, erkers, dakkapellen, bogen en metselwerkpatronen. Gekeimde gevels frissen de woningen op en maken het een gevarieerd geheel. Uiteraard voldoen alle woningen aan de nieuwste bouweisen en zijn ze gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp.  Aanvullend is er innovatief nagedacht over het verwerken van moderne toepassingen. Zonnepanelen worden bijvoorbeeld geïntegreerd in het dakvlak. Zo ontmoeten functionaliteit en stijl elkaar. Dat staat garant voor stijlvol wonen op een toplocatie!

In de aanloop op de naderende start verkoop presenteren we je vanaf nu op deze website alle informatie die voorhanden is over de twee-onder-één-kapwoningen van LOOF. Je kunt je zo alvast oriënteren op de verschillende bouwnummers, met ieder haar unieke gevelontwerp en de plattegronden. De verkoop start naar alle waarschijnlijkheid in mei/juni 2022. Op dat moment worden ook de VON prijzen vastgesteld en bekend gemaakt. Er volgt ruimschoots van te voren een aankondiging van de start verkoop via de nieuwsbrief en website. Er zal gewerkt worden met een inschrijfperiode en bij meerdere inschrijvers zal er geloot worden.