Nieuwsbrief LOOF - september 2020

Nieuwsbrief LOOF - september 2020

 

Ontwerp - twee-onder-één-kapwoningen

Van Egmond architecten heeft in de zomervakantie hard gewerkt aan de ontwerpen van de 14 twee-onder-één-kapwoningen.
Architectuur
Als referentiekader gebruikte de architect een mix van Engelse cottages en prachtige park-villa's, perfect passend bij de historische villabouwstijl waar Vught om bekend staat. Het worden stuk voor stuk statige woningen met de uitstraling van één grote villa, met hoge ramen veelal met roedeverdeling, verticale geleding en een zadel- of schildkap. Gootklosjes, sierlijke dakranden, schoorstenen en dakkapellen vullen het geheel aan. Ieder blok kent een gedraaide kap voor nog meer variatie in het straatbeeld. De robuuste architectuur van verschillende kleuren rood-bruine baksteen kent bijzondere accenten als ronde ramen, erkers, bogen en metselwerkpatronen. Een aantal van de gevels wordt wit gekeimd, wat het tot een gevarieerd geheel maakt.

Afwerkingsniveau
De woningen worden hoogwaardig afgewerkt, met o.a. een warmtepomp, geïntegreerde zonnepanelen, vloerverwarming, houten kozijnen, stompe deuren en kwalitatief hoogwaardig sanitair van Villeroy en Boch.

Afmetingen
De twee-onder-een-kapwoningen hebben in de basis een gebruiksoppervlakte van circa 155 m2 - 180 m2. De percelen variëren tussen de circa 230 - 340 m2.

VON-prijsniveau
Richtprijs twee-onder-één-kapwoningen: circa €700.000 -  €730.000 VON

Status
De komende periode worden de woningen (technisch) verder uitgewerkt. We zullen de verkoop aankondigen zodra de bestemmingsplanprocedure is afgerond. We verwachten dat dit eind 2020 zal zijn. Met deze nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van een naderende start verkoop en delen we de artist impressions zodra deze gereed zijn.
In deze video neemt architecte Britta van Egmond je graag mee in het ontwerpproces en de visie voor de 14 projectmatige twee-onder-één-kapwoningen van LOOF:
woning_1_1 woning_2
woning_3_1 woning_4_1
woning_5 woning_6
woning_7 
straatbeeld

Schrijf je nu in voor het online kavel inspiratie event!

Voor geïnteresseerden in een van de 18 bouwkavels van LOOF organiseert Janssen de Jong Projectontwikkeling een exclusief digitaal kavel inspiratie event. Zo kom je een stap dichter bij je droomkavel in LOOF. Bovendien krijg je exclusieve toegang tot de kavelpaspoorten voor de voorinschrijving. Tijdens het event vertelt de architect je graag meer over het beeldkwaliteitsplan en geeft je een referentiekader voor de architectuur die kan landen in LOOF. De landschapsarchitect vertelt je alles over het wonen op een landgoed met bostuinen en volwassen groen. De openbare ruimte en haar kwaliteit komt aan bod en tot slot vertellen de makelaars en ontwikkelaar je graag meer over de verkoop- en inschrijfmogelijkheden en is er ruimte om vragen te stellen.

Heb je interesse in een (projectmatige) twee-onder-één-kapwoning? Wij informeren je graag op korte termijn over de start van de verkoop en praktische informatie. Dat doen we via deze website www.loof-vught.nl en via de nieuwsbrief (schrijf je onder aan deze pagina in). Het kavel inspiratie event ziet alleen toe op de bouwkavels van LOOF.

Inschrijven voor het event doe je door op onderstaande link te klikken. Inschrijven kan tot 17 september a.s.

Datum kavelinspiratie event:        24 september 2020
Tijdstip:                                 20:00 - circa 21:00 uur

DE INSCHRIJVING IS HELAAS GESLOTEN
Heb je je ingeschreven voor het kavelinspiratie event dan ontvang je uiterlijk woensdag 23 september de link om deel te nemen en je persoonlijke wachtwoord.