Kavelinspiratie-event

Kavelinspiratie-event

We kijken met heel veel plezier terug op het kavelinspiratie-event van 24 september 2020. Wat ons betreft een succesvolle avond want de livestream is door een groot aantal geïnteresseerden bekeken. Bedankt voor je interesse en je deelname!

Heb jij het event gemist en ben je toch nieuwsgierig wat er tijdens deze informatieve avond is verteld?
De opname van de livestream is hier te bekijken:


Doordat er massaal vragen werden gesteld is het een inspirerende interactieve avond geworden. Helaas hebben we omwille van de zendtijd niet alle vragen kunnen behandelen in de live-uitzending. We hebben alle vragen daarom verzameld en deze worden binnenkort in een uitgebreide Q&A op de website geplaatst. Daarin wordt dan ook jouw persoonlijke vraag beantwoord.

Heb je nog aanvullende vragen? Schroom dan niet om de makelaars te benaderen, zij staan je graag te woord.

Presale

De deelnemers van het kavelinspiratie-event hebben na het event exclusieve toegang gekregen tot de concept-kavelpaspoorten en het beeldkwaliteitsplan. Zij kunnen zich tot en met 16 oktober inschrijven voor de presale. Lees daarover alles terug in de verkoopprocedure. Na deze presale-periode zullen we de kavelpaspoorten en het beeldkwaliteitsplan ook presenteren op de algemene website van loof-vught.nl. Heb je interesse in een van de bouwkavels? Oriënteer je dan goed op de stukken en zorg dat je voorbereid bent op het moment van start verkoop. De makelaars helpen je graag met het maken van een juiste kavelkeuze. De verkoop van de bouwkavels van LOOF start zodra de bestemmingsplanprocedure is afgerond. Zoals het er nu naar uit ziet is dat het einde van dit jaar het geval.